Ελλαδα

Αργυρούπολη: O 46χρονος απειλούσε από το κελί πρώην σύντροφό του

«Θα είσαι η επόμενη»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 46χρονος που κακοποίησε βάναυσα την 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη οδηγείται από αστυνομικούς στον ανακριτή
Ο 46χρονος που κακοποίησε βάναυσα την 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη οδηγείται από αστυνομικούς στον ανακριτή © EUROKINNISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ξυλοδαρμός γυναίκας στην Αργυρούπολη: O 46χρονος απειλούσε από το κελί πρώην σύντροφό του.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το βίαιο πρόσωπο του 46χρονου που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, καταδεικνύεται ότι ο κατηγορούμενος κατά την κράτησή του αυτές τις ημέρες καταγγέλλεται πως έστελνε απειλητικά μηνύματα σε άλλη πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η γυναίκα δηλώνει πως την απειλούσε ότι θα είναι η επόμενη.

Mέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο 46χρονος νταής δεν δίστασε λοιπόν να απειλήσει πρώην σύντροφο του, όπως η ίδια καταγγέλλει στην ΕΡΤ. Η νεαρή γυναίκα, η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον κατηγορούμενο για τον άγριο ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη.

Σε τηλεφώνημα που της έκανε, όπως υποστηρίζει η ίδια, ενώ είχε συλληφθεί, επιχείρησε να την εκφοβίσει.

Ξυλοδαρμός γυναίκας στην Αργυρούπολη: Σήμερα στον ανακριτή ο 46χρονος

Σήμερα το μεσημέρι θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη. 

Ο 46χρονος κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς. «Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» ανέφερε επίσης ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση στο εντοπίστηκε πως ο 46χρονος την περασμένη Παρασκευή της έσπασε τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, προέκυψε πως ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια. Ταυτόχρονα στο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκαν σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό.

Ξυλοδαρμός γυναίκας στην Αργυρούπολη: Το βίαιο παρελθόν

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001, όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων, και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002 γνώρισε για πρώτη φορά το βάναυσο πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του 46χρονου: «Αφού με εξύβρισε, μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Σύμφωνα με όσα λέει, μία από τις φορές που την ξυλοκόπησε, του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν. Ο 46χρονος κρέμασε το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού.

Προηγουμένως του είχε βγάλει τα δόντια.

«Με ρώτησε “γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;” Του απάντησα δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια, με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας, έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και τη μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησα να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα, με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας “δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονό σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν πού σε έχω θάψει”».

Μέσω μηνυμάτων, της ασκούσε, όπως καταγγέλλει, ψυχολογική βία.

«…να δεις τον αδερφό σου, τη μάνα σου και τον πατέρα σου να λιώνουν σαν το κερί και μετά εσύ», αναφέρεται σε μήνυμα της 29ης Ιουλίου του 2010, στις 10.53.33.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα:  «Πάρε ένα τηλέφωνο χαμένο κορμί, ανάξιο πλάσμα, άχρηστο σήκωσε το».

«Είσαι η επόμενη» Απειλές του 46χρονου στη μητέρα των παιδιών του.. μέσα από τη Γαδά ΕΡΤ 19/1/2022

Στην ΕΡΤ μίλησε και συγγενής άλλης γυναίκας με την οποία είχε παντρευτεί.

«Όποιος του είχε αντίρρηση τον χτύπαγε κατευθείαν, ήταν γενικά βίαιος πολύ. Παλιά ήταν και σχεδόν 100 κιλά και τον φοβόσουν. Αυτή η κοπελίτσα η καημένη, η τελευταία, δεν ήξερε το παρελθόν του, δηλαδή η καημένη πώς μπήκε στο σπίτι αυτό και κοιμήθηκε. Εγώ ήμουν στο σχολείο και επειδή είχε χωρίσει με τη… και φοβόμουν μήπως τα βάλει και μαζί μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ