Ελλαδα

Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού

«Ήθελαν να το κάψουν» λέει ο δήμαρχος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού
Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού © voria.gr

Επίθεση με έξι μολότοφ σημειώθηκε στο δημαρχείο Θερμαϊκού, με τον δήμαρχο να καταγγέλλει πως ήθελαν να κάψουν το κτίριο.

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο δημαρχείο του Θερμαϊκού προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Συγκεκριμένα, οι δράστες πέταξαν έξι μολότοφ, με αποτέλεσμα να καεί ένα υπηρεσιακό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής «στόχος ήταν να κάψουν το δημαρχείο και επιχείρησαν να ρίξουν τις μολότοφ μέσα στο κτίριο, για να πάρει φωτιά, αλλά τα τζάμια απλώς ράγισαν».

Για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο, επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού
Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού © voria.gr

Ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχουν κάποιοι που να υποπτεύεται πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση, ο δήμαρχος τόνισε πως «δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι».

Υπογράμμισε, δε, πως «η δημοτική Αρχή δεν θα υπαναχωρήσει από τη στάση που τηρεί και θα λειτουργήσουμε πάντα με νομιμότητα, δεν θα δειλιάσουμε».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως «στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές», αλλά εξήγησε πως «δεν ξέρω αν συνδυάζονται μεταξύ τους (σ.σ. οι απειλές και η επίθεση)».

Τέλος, σημείωσε πως οι δράστες «δεν άφησαν στοιχεία, δεν έγραψαν τίποτα. Όλα είναι πιθανά δεν μπορούμε να πούμε από ποιους προέρχεται αυτή η παράνομη ενέργεια».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ