Ελλαδα

Τροχαίο με Ferrari: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη σε Κατερίνα Μονογυιού

Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στη βουλευτή της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Κατερίνα Μονογυιού που έχασε τον αδελφό της, Τζώρτζη, στο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Τα συλλυπητήριά του στην Κατερίνα Μονογυιού εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ μετά το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα που είχε ο αδελφός της.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια της Ferrari, η οποία προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα σημειώθηκε την Πέμπτη (13/1), το βράδυ. Η οικογένεια της Κατερίνας Μονογυιού είναι συντετριμμένη από τον χαμό του αγαπημένου της προσώπου. Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του το 2003 στο ριάλιτι «The Wall». Είναι ο 4ος παίκτης ριάλιτι που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο.

Όταν η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει για τον αδελφό της, Τζώρτζη, και τη συμμετοχή του σε ριάλιτι

Η Κατερίνα Μονογυιού εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές του 2019. Το 2020, σε τηλεοπτική της εκπομπή, είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του αδελφού της στο ριάλιτι.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πώς πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδελφό της.

THE 2NIGHT SHOW - Κατερίνα Μονογυιού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ