Ελλαδα

Κατέρρευσε ψευδοροφή στον Ευαγγελισμό - Δύο τραυματίες (εικόνες)

Η ανακοίνωση από την ΠΟΕΔΗΝ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πανικός στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου κατέρρευσε ψευδοροφή στα μαγειρεία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι. Τι ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δύο εργαζόμενες τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε ψευδοροφή στα μαγειρεία. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα Τετάρτη (12/1), το μεσημέρι.

Ανακοίνωση για την ψευδοροφή που κατέρρευσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Στις 12 το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο όροφο του παλαιού κτιρίου στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους.

» Στη κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών. Όταν άκουσαν τον θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους έσωσε, γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα. Καταπλακώθηκαν όμως οι τραπεζοκόμες και τραυματίστηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Τα μαγειρεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την κατάρρευση της ψευδοροφής

» Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιήθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια. Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων.

» Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματιστούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο. Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ