Ελλαδα

Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε προστατευτικές μπάρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο σε τροχαίο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Ασθενοφόρο σε τροχαίο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσαλονίκης - Αθηνών. Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, λίγο πριν από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης στην Πιερία.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα. Νεκροί είναι δύο νεαροί, ηλικίας 21 ετών, και μία κοπέλα, ηλικίας 22 ετών. Τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης μεταφέρθηκαν δύο ακόμα 20χρονα άτομα.

Το τροχαίο στην Εθνική Οδό σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με προβλήματα, καθώς χρησιμοποιούνται μόνο δύο λωρίδες.

Το tweet της Πυροσβεστικής για το θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης και οι πρώτες εικόνες

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στο 460ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών - Θεσσαλονίκης. To pierianews δημοσίευσε και τις πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.

Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης © pierianews.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ