Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Μεσογείων

Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αττικής. Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία.

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί καθώς αυξημένη κίνηση παρατηρείται, για μια ακόμη μέρα, στους κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Ειδικότερα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας από το Δαχτυλίδι μέχρι την Πανόρμου. Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν ανά τμήματα. Επίσης στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από το Μοσχάτο έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Ο χάρτης με την κίνηση
Ο χάρτης με την κίνηση © google.gr - maps

Επιπλέον καθυστερήσεις παρατηρούνται στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί μέχρι τα Διυλιστήρια.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά. Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως την Αχιλλέως ανά τμήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ