Ελλαδα

Πρώην σύντροφος Στ. Παναγιωτόπουλου: Πού βρήκε τα 30.000 ευρώ;

«Ισχυριζόταν ότι ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Πού βρήκε 30.000 ευρώ για εγγύηση;" - Ξεσπάει η πρώην σύντροφός του τώρα που έμεινε ελεύθερος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος © Twitter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην σύντροφός του, η οποία τον κατήγγειλε, διερωτάται πού βρήκε τα χρήματα για την εγγύηση ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα.

Η 30χρονη πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου η οποία τον κατήγγειλε για revenge porn, έκανε την πρώτη της δήλωση μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Η γυναίκα εμφανίζεται δυσαρεστημένη με το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και παράλληλα αναρωτιέται που μπορεί να βρήκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τα 30.000 ευρώ για την εγγύηση. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε σε εκπομπή του STAR «δεν ξέρω τα οικονομικά του αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος, ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του».

«Με στενοχωρεί ότι η δικιά μου περίπτωση έχει χαρακτηριστεί απλό πλημμέλημα καθώς εγώ έχω πληγεί περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια», όπως σημειώνει και προσθέτει: «Το δικό μου υλικό που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλο, δηλαδή 4 βίντεο και 300 φωτογραφίες αναρτημένες σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Επίσης, έχοντας επικοινωνία μαζί του μετά τη μήνυση, γνωρίζω επακριβώς πώς έπραξε και τη στάση που είχε από εκεί και έπειτα».

Η κοπέλα τονίζει ότι παρακαλούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να σβήσει το δικό της υλικό αλλά και των άλλων γυναικών, αλλά ο ίδιος «στην πραγματικότητα έσβησε φωτογραφίες από το ξένο blog πριν από έναν χρόνο δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2020 με Ιανουάριο του 2021».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ