Ελλαδα

Αγρίνιο: Πέθανε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μεταξύ άλλων σοβαρά προβλήματα υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγρίνιο: Πέθανε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου
Αγρίνιο - Μητροκτονία © Εurokinissi

Πέθανε η 81χρονη γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου από το Αγρίνιο, η οποία είχε καλέσει την αστυνομία την ώρα του φονικού.

Έφυγε από τη ζωή η 81χρονη γιαγιά του μητροκτόνου του Αγρινίου, το τραγικό πρόσωπο ενός εγκλήματος που στις 30 Νοεμβρίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η άτυχη γυναίκα είδε μπροστά στα μάτια της την 54χρονη κόρη της να δολοφονείται από τον 35χρονο εγγονό της, στον οδό Κόκκαλη, δίπλα από το παλιό νοσοκομείο.  Σημειώνεται ότι η 54χρονη μητέρα είχε συστηματικά κακοποιηθεί από τον γιο της στο παρελθόν. Τον είχε καταγγείλει, μάλιστα, για ενδοοικογενειακή βία, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 33χρονο.

Η γιαγιά είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου καθότι είχε τραυματιστεί και η ίδια από τα χέρια του εγγονού της.

Ήταν αυτή που μπόρεσε να ειδοποιήσει την αστυνομία για το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με το agriniopress, το τελευταίο διάστημα είχε μεταφερθεί αρχικώς στο γηροκομείο Αγρινίου και καθότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, η 81χρονη διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Εκεί το πρωί της Κυριακής γράφτηκε και ο επίλογος της τραγικής ιστορίας, με την ηλικιωμένη να φεύγει από τη ζωή. Θα κηδευτεί σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στο κοιμητήριο Αγρινίου. 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ