Ελλαδα

Θεσπρωτία: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε νυχτερινό κέντρο

Οι δράστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά - Έξι τραυματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εισβολή κουκουλοφόρων σε νυχτερινό κέντρο στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Εισβολή κουκουλοφόρων σε νυχτερινό κέντρο στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Στη Θεσπρωτία κουκουλοφόροι μπήκαν σε νυχτερινό κέντρο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Στους 6 οι τραυματίες από την επίθεση. Έγιναν προσαγωγές.

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσπρωτία με 6 τραυματίες σε νυχτερινό κέντρο. Όπως έγινε γνωστό, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο μαγαζί που βρίσκεται στον οικισμό Γαρδίκι την Παρασκευή (17/12) λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Στο νυχτερινό κέντρο τραγουδούσε γνωστός ράπερ. Κρατώντας ρόπαλα και πέτρες στα χέρια, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους πελάτες, προκαλώντας παράλληλα σοβαρές υλικές ζημιές στους εσωτερικούς χώρους

Ανάμεσα στους πελάτες ήταν πολλοί έφηβοι. Επικράτησε πανικός. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα. Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαφύγουν.

Προσαγωγές για την επίθεση κουκουλοφόρων σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσπρωτία

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 15 προσαγωγές. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς. Για δύο από τους τραυματίες κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή τους σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Το νυχτερινό κέντρο στη Θεσπρωτία, στον οικισμό Γαρδίκι, υπέστη μεγάλες ζημιές. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν καταστροφές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από epirus-tv-news.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ