Ελλαδα

Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από την παιδοκτονία στο Κιλκίς

«Μην πλησιάσεις, θα γίνει κακό», είπε ο 71χρονος δράστης πριν το φονικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιλκίς: Τι κρύβεται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία
Κιλκίς: Τι κρύβεται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία © EUROKINISSI

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Κιλκίς. Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 43χρονο γιο του. Τι κρύβεται πίσω από το έγκλημα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κιλκίς μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο χωριό Ρύζια. Λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, 71χρονος πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 43χρονο γιο του, πατέρα ενός παιδιού 23 ετών και τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία για να παραδοθεί. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 71χρονου δράστη.

Κιλκίς: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από την παιδοκτονία

Για πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα που όπλισαν το χέρι του 71χρονου καθ' ομολογίαν δράστη κάνουν λόγο οι μαρτυρίες.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το θύμα έκανε χρήση ουσιών και γινόταν επιθετικός προς τον πατέρα του αλλά και τον 23χρονο γιο του. Το βράδυ της Δευτέρας, το θύμα ξέσπασε κατά του γιου του και εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας στο σπίτι τους. Ο 23χρονος έφυγε φοβισμένος και πήγε στο σπίτι του 71χρονου παππού του για να περάσει τη νύχτα.

Νωρίς το πρωί και αφού αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε πάει στον παππού του, το θύμα πήγε νευριασμένο για να τον πάρει. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο 71χρονος προειδοποίησε τον 43χρονο ότι αν πλησιάσει «θα γίνει κακό». Εκείνος δεν τον υπάκουσε και ο 71χρονος πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς

«Συνελήφθη σήμερα (14 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος λίγη ώρα νωρίτερα στην οικία του, μετά από διαπληκτισμό με τον γιο του, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Παραγγέλθηκε νεκροψία και νεκροτομή της σορού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ