Ελλαδα

Ενέργειες καθαριότητας - απολύμανσης στην Αθήνα

Συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθήνα
Αθήνα © EUROKINNISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που συναντά κανείς στο κέντρο και στις 129 γειτονιές της Αθήνας, συνοδεύεται και από την παρουσία των υπηρεσιών καθαριότητας.

Το εορταστικό και χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που συναντά κανείς στο κέντρο αλλά και στις 129 γειτονιές της Αθήνας, συνοδεύεται και από τη διαρκή παρουσία των υπηρεσιών καθαριότητας. Στη γειτονιά της Ριζούπολης βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιώντας ακόμη μια μεγάλη συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και απολύμανσης χθες Κυριακή σε πλατείες, πεζόδρομους, αλλά και πολυσύχναστα σημεία, τα οποία έχουν ήδη στολιστεί και περιμένουν με γιορτινή διάθεση τα Χριστούγεννα. Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, η πρωτεύουσα γεμισε από  πολύχρωμα λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα δέντρα, διαμορφώνοντας μια ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής. Ωστόσο το εορταστικό σκηνικό, που συναντά κανείς στο κέντρο αλλά και στις 129 γειτονιές της Αθήνας, συνοδεύεται και από την παρουσία των υπηρεσιών καθαριότητας, οι οποίες φροντίζουν ώστε η πόλη να διατηρείται καθαρή και οι κάτοικοι της να απολαμβάνουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα με ασφάλεια.

«Οι πολύπλευρες δράσεις καθαρισμού και απολύμανσης της Αθήνας βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα του Δήμου Αθηναίων. Οι άνθρωποι της καθαριότητας δεν σταματούν να δουλεύουν πυρετωδώς ούτε τις ημέρες των Χριστουγέννων, συνεχίζοντας αδιάκοπα το έργο τους στην καθαριότητα των δημόσιων χώρων, των δρόμων και των πλατειών, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν σε κλίμα εορταστικό και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια κάθε σημείο της πρωτεύουσας» τονίζει σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Αβραμίδης.

Οι άνθρωποι της καθαριότητας ξεκίνησαν από νωρίς χθες το πρωί να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν με καυτό νερό και ειδικά απολυμαντικά, πεζοδρόμια αλλά και πεζόδρομους, ενώ «σάρωσαν» τις στολισμένες πλατείες και τους δρόμους της περιοχής, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφαλή κίνηση των πολιτών στους δημόσιους χώρους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 20 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας, το έργο των οποίων ενισχύθηκε μεταξύ άλλων από μεγάλες ηλεκτρικές σκούπες και υδροφόρες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ