Ελλαδα

Υποχωρούν τα νερά των ποταμών σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Live ο χάρτης των καιρικών φαινομένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποταμός
Ποταμός © Eurokinissi

Υποχωρεί η στάθμη στους ποταμούς σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Χιόνια και καταπτώσεις βράχων καταγράφονται στους δύο νομούς.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας που έχει πλήξει τη χώρα. Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, η στάθμη των νερών των ποταμών έχει υποχωρήσει αισθητά.

Τρίκαλα: Μάχη στον ορεινό όγκο με τις καταπτώσεις βράχων

Με 22 μηχανήματα η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις πολλές καταπτώσεις βράχων που σημειώνονται στον ορεινό όγκο μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, η στάθμη των νερών στους ποταμούς υποχωρεί, ενώ σε ολόκληρη την Π.Ε. Τρικάλων δεν υπάρχει πλημμυρισμένος οικισμός. «Δώσαμε μάχη όλη τη νύχτα και πιστεύω πως τα καταφέραμε», σημειώνει ο κ. Μιχαλάκης, αναφερόμενος κυρίως στο γεγονός πως δεν πλημμύρισε ο Πηνειός ποταμός αν και συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες νερών.

Καρδίτσα: Υποχωρεί η στάθμη στους ποταμούς του νομού - Χιονίζει στα ορεινά

«Υποχωρεί η στάθμη των υδάτων στους ποταμούς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ενώ όσες καταπτώσεις σημειώθηκαν στον ορεινό όγκο τις αντιμετωπίσαμε» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας ο Κωνσταντίνος Νούσιος, για την κατάσταση που επικρατεί στον νομόμετά τις τελευταίες ισχυρές βροχοπτώσεις.

Σε υψόμετρο πάνω από 1200 μέτρα, σύμφωνα με τον ίδιο, χιονίζει, ενώ 15 μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας επιχειρούν για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ