Ελλαδα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Την Κυριακή η μονομαχία Ανδρουλάκη - Παπανδρέου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Στοιχηματικές εταιρείες
O Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου © Twitter

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για Ανδρουλάκη - Παπανδρέου πριν τις κάλπες.

Λίγα 24ωρα έμειναν πριν γίνει γνωστός ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, με τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος και τη μονομαχία ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου να πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τις δικιές του αποδόσεις για τον τελικό νικητή, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο νικητής στον Α' γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος, κάτι που είναι φανερό και από τις αποδόσεος τόσο στη Stoiximan όσο και στη Novibet

Και στις δύο εταιρείες ο Νίκος Ανδρουλάκης δίνεται με 1,05, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δίνεται στο 8,50.

stoiximan-ekloges-kinal-01.jpg

novibet.jpg

Παράλληλα, οι δύο στοιχηματικές εταιρείς προσφέρουν αποδόσεις και για τα ποσοστά που θα λάβουν οι δύο υποψήφιοι στον Β' γύρο.

Η Stoiximan δίνει απόδοση 1,65 για το ενδεχόμενο ο Νίκος Ανδρουλάκης να συγκεντρώσει πάνω από 61% των ψήφων, ενώ το να συγκεντρώσει ο Γιώργος Παπανδρέου ποσοστό πάνω από 39% δίνεται στο 2,15.

stoiximan-ekloges-kinal-02.jpg

Η Novibet, από την πλευρά της, έχει βάλει το Over/Under του Νίκου Ανδρουλάκη στο 62%, με την απόδοση να μοιράζεται στο 1,87 και αντίστοιχα στον Γιώργο Παπανδρέου στο 38%.

novibet2.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ