Ελλαδα

Καταγγελία για άγριο bullying σε 8χρονο από συμμαθητές του

«Τον χτυπούσαν και τον έσπρωχναν», λέει ο πατέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οκτάχρονος κατέληξε στο νοσοκομείο από επίθεση συμμαθητών του
Οκτάχρονος κατέληξε στο νοσοκομείο από επίθεση συμμαθητών του © Pixabay

Άγριο bullying σε 8χρονο - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού.

Θύμα bullying από συμμαθητές του καταγγέλλει ένας πατέρας ότι έπεσε ο 8χρονος γιος του. Μάλιστα σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα το παιδί δεχόταν εκφοβισμό από την ηλικία των 6 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του 8χρονου σήμερα αγοριού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το παιδί πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε επίθεση και χτυπήματα στο νεφρό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, τα χτυπήματα δεν εμπνέουν ανησυχία για την υγεία του.

«Από την Α΄ δημοτικού το παιδί αντιμετώπισε προβλήματα με συγκεκριμένα παιδιά, τα οποία εγώ είχα τονίσει επαναλαμβανόμενα και στην δασκάλα του και τη διεύθυνση του σχολείου. Τον χτυπούσαν και τον έσπρωχναν» δηλώνει ο πατέρας του 8χρόνου. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο 8χρονος δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο, ενώ πολλές φορές ξυπνούσε με εφιάλτες τα βράδια.

«Στην Β’ δημοτικού όταν ήταν ανοιχτά τα σχολεία πήγε αυτή η συμμορία των παιδιών και του έλεγαν “θα σου σκοτώσουμε την οικογένεια. Δε θα έχεις πατέρα’’. Το παιδί τρομοκρατήθηκε, αλλά δεν ήρθε να μου πει κάτι. Όταν τελικά ξέσπασε και έπεσε στην αγκαλιά μου, πήγα κατευθείαν στον διευθυντή και του εξήγησα το πρόβλημα.

Φώναξε τους γονείς των άλλων παιδιών και έκτοτε ένα συγκεκριμένο παιδί έχει αποχωρήσει από τη συμμορία. Όμως, φέτος στην Γ’ δημοτικού υπάρχει αυξανόμενη βία και bullying

 Του παίρνουν τα βιβλία και του τα πετάνε την ώρα του μαθήματος. Τον σπρώχνουν και πηγαίνω κατ’ επανάληψιν στην διεύθυνση και τους λέω: “υπάρχει πρόβλημα. Θα χτυπήσουν τα παιδιά”. Δεν κρύβω το πρόβλημα κάτω από το χαλί».

Ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση κατά τριών γονιών, του διευθυντή του σχολείου και μιας δασκάλας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ