Ελλαδα

Με δυσκολίες η κίνηση σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας

Ποια άλλα σημεία είναι στο «κόκκινο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα © Eurokinissi

Έντονα είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες και σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρο Κηφισού από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μικροδυσκολίες στην κάθοδο στο ίδιο τμήμα.

Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δυσκολίες στην Αττική οδό από το Σ.Κ.Αχαρνών έως το Δαχτυλίδι της Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Χαμηλές ταχύτητες από Δουκίσσης Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Φάρο Ψυχικού έως Πανόρμου και στην Κατεχάκη από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον, στην άνοδο της Αρδηττού και στην Σπύρου Μερκούρη προς Β. Κωνσταντίνου.

Καθυστερήσεις στην Παραλιακή προς Πειραιά από την έξοδο της Λ. Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας. Επίσης στην 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.

Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Π. Φαλήρου και στην κάθοδο της Πειραιώς από το ύψος του Νέου Φαλήρου έως την Αγίου Διονυσίου στην είσοδο προς Πειραιά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ