Ελλαδα

Κυκλοφοριακό «χάος» στην κάθοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου

Σε ποιο σημείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό λόγω τροχαίου.

Τεράστια προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων αυτή την ώρα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό λόγω τροχαίου.

sharedscreenshot0951.jpg

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Update 09:45

Mποτιλιάρισμα στην Αττική οδό από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Πεντέλης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από την Αγία Παρασκευή μέχρι το Δαχτυλίδι της Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια. Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα στην κάθοδο της Μεσογείων. Ομοίως και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Πανόρμου.  

Δυσκολίες στην Χελμού/ Κρυονερίου στον Άγιο Στέφανο. στη Λεωφόρο Κύμης, στη Λ.Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου και στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων. 

Χαμηλές ταχύτητες στα δύο ρεύματα της Παραλιακής στο ύψος του Π. Φαλήρου. Αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Πυκνή ροή στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου και στα δύο ρεύματα.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Βουλιαγμένης από το ύψος του μετρό Ελληνικό μέχρι και την Ελευθερίου Βενιζέλου στη Γλυφάδα και στην κάθοδο της Κατεχάκη από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ