Ελλαδα

Κίνηση: Προβλήματα σε Κηφισό, Βεΐκου, Αττική οδό και Κηφισίας

Πού κινούνται μετ' εμποδίων τα αυτοκίνητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αθήνας
Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αθήνας © Eurokinissi

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας και σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Ιεράς οδού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι και την Πειραιώς ανά τμήματα.

Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως τη Μαρκόνι. Επίσης στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και στη Λ.Γαλατσίου προς τη Λ. Βεΐκου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το ύψος του κόμβου Φυλής μέχρι και τον κόμβο Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το Δαχτυλίδι της Κηφισίας.

Πολύ αυξημένη η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Λ.Κηφισίας ανά τμήματα, από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Πανόρμου.

Δύσκολη η Μεσογείων στην κάθοδο από το ύψος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν, η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και κατόπιν από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή αλλά και στη Δάφνη, στη Φιλολάου στο Παγκράτι και στην Παραλιακή από το ύψος του ρέματος της Πικροδάφνης μέχρι και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μποτιλιάρισμα στη Γούναρη και την 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ