Ελλαδα

Πολλά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην Παραλιακή

Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας και σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Αγίου Κοσμά έως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Δέλτα. Δύσκολη η Λ. Αμφιθέας από την Παραλιακή έως την Αχιλλέως αλλά και η Λ.Αλίμου από την 3η στάση έως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. 

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου Δημοκρατίας μέχρι το Δαχτυλίδι στη Λεωφόρο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι την έξοδο της Μεταμόρφωσης. Επίσης στην Λεωφόρο Κηφισίας από κτήμα Συγγρού έως Πανόρμου ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα. 

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και στην Υμηττού από Παγκράτι και εν συνεχεία  στην Ηλία Ηλιού μέχρι το Νέο Κόσμο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ