Ελλαδα

Προβλήματα στην κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας

Ποια σημεία αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση αυτοκινήτων
Κίνηση αυτοκινήτων © Eurokinissi

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας και σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα στην άνοδο από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι και τη Λεωφόρο Συγγρού. Χαμηλές ταχύτητες από το Μοσχάτο μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία, στη Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι τη Διάκου, στην άνοδο της Πειραιώς στο ύψος των Πετραλώνων λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ και στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Πανόρμου και στα δύο ρεύματα, ανά τμήματα. Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και η Καποδιστρίου από την Αλσούπολη προς τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την έξοδο της Λ. Δημοκρατίας μέχρι το δαχτυλίδι της Λ.Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής αλλά και από την Ανθούσα μέχρι την έξοδο Πεντέλης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ