Ελλαδα

Σύζυγος δικηγόρου που κατέληξε: Στην εκκλησία κόλλησε κορωνοιό

«τον είχαν επηρεάσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου που κατέληξε -«Υπάρχουν επιτήδειοι, φανατικοί,<
Ασθενoφόρο © Εurokinissi

Τι λέει η σύζυγος γνωστού δικηγόρου της Πάτρας, ο οποίος κατέληξε από κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Στο πως κόλλησε ο γνωστός δικηγόρος της Πάτρας, ο οποίος κατέληξε από κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος αναφέρεται η σύζυγος του η οποία λέει ότι «κόλλησε στην εκκλησία». 

«Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στον λαιμό τους», δήλωσε στο MEGA η σύζυγος του δικηγόρου. Όπως αναφέρθηκε, ο δικηγόρος κόλλησε κορωνοϊό σε μνημόσυνο μαζί με άλλα 25 άτομα, και -όπως λέει- το εμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς, είναι τόσο φανατισμένοι... Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο, και από τα 40 άτομα, τα 25 κόλλησαν. Αλλά, δυστυχώς όμως, σε εμένα έτυχε το πιο βαρύ».

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει, τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές, που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;» δήλωσε, και πρόσθεσε για το εμβόλιο: «Εγώ όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: ''Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίνετε και κάντε το. Κάντε το, να σωθείτε''. Εμένα κάηκε το σπίτι μου».

Η ίδια είχε εμβολιαστεί και μάλιστα προσπάθησε να πείσει τον σύζυγό της να το κάνει κι εκείνος.

«Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από αυτούς τους επιτήδειους, ο άνθρωπός μου θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά» είπε, και πρόσθεσε: «Από τη μια στιγμή στην άλλη μού κλείσανε το σπίτι. Να μη ζήσει αυτό που ζω άλλη οικογένεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό είναι. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν έμπαινε στο ασθενοφόρο. Και από τότε δεν τον ξαναείδα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ