Ελλαδα

Ζευγάρι ανεμβολίαστων πέθανε με διαφορά λίγων 24ώρων στο Βόλο

Πρώτος κόλλησε ο 68χρονος και μετά η 60χρονη σύζυγός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βόλος: “Έφυγε” ζευγάρι ανεμβολίαστο με διαφορά 6 ημέρων
ΜΕΘ © EUROKINISSI

Ένα ζευγάρι το οποίο δεν είχε εμβολιαστεί έφυγε από την ζωή με διαφορά έξι ημερών, προσβεβλημένοι από κορωνοϊό.

Ένα ζευγάρι στον Βόλο το οποίο δεν είχε εμβολιαστεί έφυγε από την ζωή,  με διαφορά έξι ημερών, προσβεβλημένο από κορωνοϊό

 

Η 60χρονη γυναίκα χωρίς υποκείμενα νοσήματα, αλλά ανεμβολίαστη έφυγε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σοκάροντας την οικογένεια η οποία ανησυχούσε για την υγεία του 68χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά αιφνίδια χάθηκε η μητέρα. 

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η γυναίκα του τον συνόδευε. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ακολούθησε η γυναίκα του, η οποία παρουσίασε δραματική επιδείνωση της υγείας της και εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε στην ΜΕΘ Covid, ενώ ο σύζυγός της παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό, μη γνωρίζοντας την δραματική επιδείνωση και κατάληξη της γυναίκας του. Τελικά έφυγε και εκείνος σήμερα ξημερώματα, χωρίς να μάθει ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ