Ελλαδα

Ακρίτα - Μάνου τσακώνονται για το Πολυτεχνείο και τη Φιλοθέη

Κόντρα στα social media για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακρίτα - Μάνου τσακώνονται για το Πολυτεχνείο και τη Φιλοθέη
Ακρίτα - Μάνου © EUROKINISSI

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον τραυματισμό του Νίκου Μανιού στο Πολυτεχνείο και η απάντηση της Αφροδίτης Μάνου.

Διαμάχη ξεκίνησε στα social media ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και την Αφροδίτη Μάνου με αφορμή το Πολυτεχνείο και τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ, Νίκου Μανιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελενα Ακρίτα έγραψε φανερά ενοχλημένη για το γεγονός ότι στο Πολυτεχνείο χτυπήθηκε ο αντιστασιακός ενάντια στη χούντα, Νίκος Μανιός.

«Απλώσατε χέρι στον Μανό ρε αλήτες; έγραψε. Στον Νίκο τον Μανιό, τον αγωνιστή της Δημοκρατίας; Στον Μανιό που έχει φάει με το κουτάλι φυλακές και εξορίες; Στον Μανιό που ξέσκισε τους χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή. Κοίτα ρε κάτι νταβατζήδες του Πολυτεχνείου που νομίζουν ότι το Πολυτεχνείο είναι προίκα από τη μάνα τους. Το αριστερόμετρο να το βέλετε εκεί που ξέρετε αλήτες», έγραψε η Έλενα ακρίτα. 

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησε η Αφροδίτη Μάνου.

«Ειλικρινά συντρόφισσα Ελενα η αφοσίωσή σου στην ιδέα με έχει εντυπωσιάσει. Από εδώ από Φιλοθέη γράφεις ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;», ήταν το σχόλιό της.

Η νέα απάντηση της Έλενας Ακρίτα στην Αφροδίτη Μάνου

Η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε αναπάντητα τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Μάνου και με νέα αράτησή της στο Facebook έγραψε: 

«Όταν μπήκαν τα τανκς εκείνη τη νύχτα, ήμουν 18 χρονών και βρισκόμουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η μητέρα μου βρέθηκε εγκλωβισμένη δίπλα στην πύλη. Από την κλούβα της αστυνομίας μέσα, με διέσωσε ο φίλος μου Πάνος Γιανναροπουλος που μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το γεγονός.

Θέλεις κι άλλο λόγο;

Αλήθεια εσύ πού ήσουν;».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ