Ελλαδα

Το τρολάρισμα των Ράδιο Αρβύλα στην Κατερίνα Παναγοπούλου

Η απάντηση της δημοσιογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ραδιο Αρβύλα
Ράδιο Αρβύλα © Τwitter

Οι Ράδιο Αρβύλα πρόβαλαν ένα βίντεο από τον Ιούνιο, όταν την ώρα του δελτίου η Κατερίνα Παναγοπούλου είχε ένα απρόοπτο στον αέρα.

Οι Ράδιο Αρβύλα διακωμώδησαν με τον δικό τους τρόπο ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που παρουσίαζε η Κατερίνα Παναγοπούλου. 

Την ώρα που εκείνη υποδεχόταν τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο για να μιλήσουν για τον καύσωνα και πώς αυτός θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες, ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε δίπλα της κι εκείνη πετάχτηκε, προσπαθώντας βέβαια να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Τελικά, αυτό που έπεσε δίπλα της ήταν ένα ποτήρι γεμάτο με νερό, με την ίδια να συνειδητοποιεί αμέσως ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και να συνεχίζει.

Ράδιο Αρβύλα | Η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν μασάει | Top Επικαιρότητας (15/11/21)

Από την πλευρά της η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε πολύ αστείο το βίντεο και με ανάρτησή της στο Instagram αποθέωσε τους Ράδιο Αρβύλα για το χιούμορ και την οπτική τους.

«Γελάω πάντα με τα υπέροχα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και φυσικά ρίχνω κλεφτές ματιές στο μόνιτορ τις Παρασκευές που παίζει απέναντι το Βινύλιο τους! Γέλασα πολύ με το βίντεο παιδιά σας ευχαριστώ», έγραψε στο Instagram.

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ