Ελλαδα

Πέντε νεκροί από κορωνoϊό σε ένα 24ωρο στις Σέρρες

Υπό μεγάλη πίεση το νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Βράζουν» και πάλι οι Σέρρες: Πέντε νεκροί από κορονoϊό σε ένα 24ωρο
ΜΕΘ © EUROKINISSI

Μεγάλη εξακολουθεί να είναι η πίεση στις Σέρρες με πολλούς νοσούντες από κορωνοιό και πέντε νεκρούς μέσα σε ένα 24ώρο.

Κάτω από μεγάλη πίεση εξακολουθεί να βρίσκεται το νοσοκομείο των Σερρών με τους νοσούντες από κορωνοιό να πολλαπλασιάζονται, την ώρα και πέντε νεκροί έχασαν τη ζωή τους σε ένα 24ώρο. 

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Πεγίδη, ο οποίος μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών, ο αριθμός των κλινών Covid αυξήθηκε εκ νέου φτάνοντας τις 72 εντός νοσοκομείου και επτά για παιδιά και τέσσερις κλίνες στην ψυχιατρική.

Από εχθές, Τρίτη (16/11) νοσηλεύονται 53 ασθενείς με κορονοϊό σε απλές κλίνες και επτά στη ΜΕΘ, ενώ το τελευταίο 24ωρο είχαμε δυστυχώς πέντε θανάτους, ασθενείς ηλικίας από 54 έως 89 όλοι τους με υποκείμενα νοσήματα, τρεις ανεμβολίαστοι και δύο εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη πήγε εθελοντικά στο Νοσοκομείο να προσφέρει υπηρεσίες παθολόγος ιδιώτης ιατρός, ενώ όσον αφορά τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξακολουθούν να υφίστανται, με μεγαλύτερο πρόβλημα ελλείψεων να εντοπίζεται στο νοσηλευτικό προσωπικό αφού ήδη 50 άτομα είναι σε αναστολή, 15 έχουν μακροχρόνιες άδειες και 30 συνταξιοδοτούνται.

Ήδη, έχει σταλεί επικουρικό προσωπικό, σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη, και γίνονται και μετακινήσεις, μια διαδικασία που συνεχίζεται. Οι εμβολιασμοί συνεχίζουν την αυξητική πορεία, που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες και στο Νοσοκομείο Σερρών τόσο για την πρώτη όσο και για την τρίτη δόση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ