Ελλαδα

Σεξουαλική κακοποίηση: Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις

Ο άνδρας συνελήφθη στις 5 Νοεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του
Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αθλητριών τουΠρόκειται για τον ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Ειδικότερα, ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο αθλήτριές του, ηλικίας 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 5 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

proponitis.jpg

proponitis-tenis.jpg

proponitis-tenis-photo.jpg

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ