Ελλαδα

Επόπτης παρότρυνε 51χρονη να μην διασωληνωθεί: Εισαγγελική έρευνα

Η γυναίκα τελικά κατέληξε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εισαγγελική παρέμβαση για τον πρώην επόπτη που συμβούλευε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί
Εισαγγελική παρέμβαση για τον πρώην επόπτη που συμβούλευε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον πρώην επόπτη που συμβούλευε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι ενέργειες πρώην επόπτη υγείας, ο οποίος παρότρυνε την 51χρονη να υπογράψει προκειμένου να μην διασωληνωθεί και τελικά πέθανε. 

Το πρώτο σκέλος αφορά στην διασπορά ψευδών ειδήσεων και το δεύτερο αφορά σε αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με τον θάνατο της 51χρονης.

Η γυναίκα ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού και του εμβολίου και όταν οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τη διασωληνώσουν, σύμφωνα με την εκπομπή «ΤLIVE» του Alpha, επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με επόπτη δημόσιας υγείας που βρίσκεται σε αναστολή και εκείνος την προέτρεψε να μη διασωληνωθεί και να καλέσει την αστυνομία.

Ο διάλογος της αρνήτριας με τον επόπτη Δημόσιας Υγείας

  • 51χρονη: Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
  • Επόπτης Δημόσιας Υγείας: Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Κάλεσε την αστυνομία.
  • 51χρονη: Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω.

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook

Ο συγκεκριμένος επόπτης δημόσιας υγείας μετά τον θάνατο της γυναίκας ζητούσε προκλητικά και τα ρέστα, λέγοντας «οι φονιάδες σου θα πληρώσουν».

«Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν».

Μία μέρα μετά ο ίδιος άνθρωπος, με μια παραληρηματική ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να... τροποποιήσουν το DNA τους.

«Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομηχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλεες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής ερευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεια; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ