Ελλαδα

Ατύχημα με motocross στα Γιαννιτσά - Εξιτήριο για τον 16χρονο

Νοσηλευόταν από τις 17 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιαννιτσά: Εξιτήριο για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα motocross
Γιαννιτσά: Εξιτήριο για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα motocross © Pixabay

Γιαννιτσά: Εξιτήριο παίρνει ο 16χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα motocross λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 27χρονου.

Ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος motocross στα Γιαννιτσά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο νεαρός νοσηλευόταν από τις 17 Οκτωβρίου και ευτυχώς κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη.

Όπως επισημαίνουν οι πρώτες πληροφορίες, θα επιστρέψει σήμερα στο σπίτι του στη Μυτιλήνη, μαζί με την οικογένειά του, μετά από τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Ο 16χρονος είναι αρκετά καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τον τραυματισμό του. Ο πατέρας του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και επεσήμανε πως οι γιατροί κάνουν λόγο για ένα θαύμα.

Ατύχημα με motocross στα Γιαννιτσά - Πέθανε ο 27χρονος

Προ ολίγων ημερών, ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί, υπέκυψε στα τραύματά του. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα είχε σημειωθεί στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά, στις 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο 27χρονος αναβάτης της μηχανής επιχείρησε άλμα. Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει στην προστατευτική περίφραξη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει μεταλλική κολόνα και να πέσει πάνω σε θεατές. Δύο από αυτούς, ο ένας εκ των οποίων 16 ετών, τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ