Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 9 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση Αθήνα © EUROKINISSI

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό. 

Δυσκολίες στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Δουκίσσης Πλακεντίας έως την έξοδο Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα από Μαρούσι μέχρι Πανόρμου.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν. Αυξημένη η κυκλοφορία στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα αλλά και στην κάθοδο από Περιφερειακή Υμηττού μέχρι τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από το σταθμό του Μετρό Ελληνικό μέχρι και την είσοδο της Γλυφάδας στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ομοίως στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως το Τροκαντερό.

Πολύ δύσκολη η Αρδηττού, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Φιλολάου και η κάθοδος της Λ. Συγγρού στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυξημένη η κίνηση στη Λ.Βεΐκου και τη Λ. Γαλατσίου λόγω λαΐκής αγοράς, στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι προς Διυλιστήρια και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Δύσκολη η Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη και η Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ