Ελλαδα

Γκάζι: «Λουκέτο» 2 μηνών σε νυχτερινό μαγαζί με ανεμβολίαστους

Ήταν η τρίτη παράβαση μέσα σε λίγες ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρτι
Πάρτι © Maurício Mascaro/Pexels

«Λουκέτο» 60 ημερών σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι έβαλαν οι αρχές καθώς οι πελάτες φέρεται να ήταν ανεμβολίαστοι.

«Λουκέτο» 60 ημερών έβαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως πελάτες ήταν ανεμβολίαστοι.

Το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί υπέπεσε σε τρίτη παράβαση μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι του αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας για 60 ημέρες.

Εντατικοί έλεγχοι από τις Αρχές

Την εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού έχει θέσει σε εφαρμογή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα, έχουν τεθεί επί ποδός 8.000 αστυνομικοί, προκειμένου να πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν επιστρατευθεί και 400 άτομα από κλιμάκια της Αρχής Διαφάνειας για τους ελέγχους. Οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και γίνονται από ομάδες 10-15 ατόμων αρχής γενομένης από χθες Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, που ήταν και η πρεμιέρα εφαρμογής των μέτρων.

Ποια καταστήματα είναι στο επίκεντρο των ελέγχων

Οι χώροι διασκέδασης, τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα υπόκεινται σε σαρωτικούς ελέγχους, όπως, όμως, και τα καταστήματα της εστίασης, το λιανεμπόριο, τα εμπορικά κέντρα αλλά και τα σούπερ μάρκετ. Σε δεύτερο στάδιο, θα επικεντρωθούν σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και κομμωτήρια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ