Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 4 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Χαμηλές ταχύτητες και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τα Διυλιστήρια και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Έντονα προβλήματα στην Παραλιακή προς τον Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Φλοίσβο και τμηματικά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυξημένη κίνηση στην ανηφόρα της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και μποτιλιάρισμα στην κάθοδο από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Προβλήματα θα συναντήσουμε στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι και το Πεντάγωνο και τμηματικά στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μεγάλα τα προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την Λεωφόρο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού στο ύψος του Σταυρού μέχρι και το Δαχτυλιδι της Λ.Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, στην κάθοδο της Συγγρού στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, στην Αχιλλέως προς Πλ. Μεταξουργείου και την Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ