Ελλαδα

Η Μαριέττα Γιαννάκου βγήκε από τη ΜΕΘ: Κέρδισε τον κορωνοϊό

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκησε τον κορωνοϊό και βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από ένα μήνα η Μαριέττα Γιαννάκου
Η Μαριέττα Γιάννακου ©EPA Pool

Η πρώην Υπουργός και Ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου νίκησε τον κορωνοϊό και βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Έπειτα από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η Μαριέττα Γιαννάκου βγήκε από την μονάδα έχοντας νικήσει τον κορωνοϊό. Είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 10 Μαΐου. «Αν και εμβολιασμένη, δυστυχώς κόλλησα. Δεν πειράζει, θα το περάσουμε κι αυτό. Τα συμπτώματα είναι ήπια» είχε πει μεταξύ άλλων. 

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Μαριέττα Γιαννάκου στα τέλη Σεπτεμβρίου, λίγο πριν κλείσει το ραντεβού της για την τρίτη δόση εμβολίου, καθώς ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.  «Δεν ξέρω πού κόλλησα, μάλλον σε κάποια εξωκοινοβουλευτική μου δραστηριότητα» είχε δηλώσει. Η υγεία της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση με επιπλοκές από τους νεφρούς και οι γιατροί αποφάσισαν ότι θα πρέπει να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η κ. Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί επίσης τον περασμένο Ιούνιο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Ειδικότερα, βρισκόταν στο Κρανίδι Αργολίδας όταν αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια. Μεταφέρθηκε βράδυ στο νοσοκομείο του Ναυπλίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί στο 251 ΓΝΑ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ