Ελλαδα

«Αιδώς Αργείοι»: Η απάντηση Μπακογιάννη στην ανάρτηση Κύρτσου

Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Αιδώς Αργείοι»: Η απάντηση Μπακογιάννη στο σχόλιο του Κύρτσου για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ | ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

O δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σχολίασε με δηκτικό τρόπο την άκομψη ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου, γράφοντας την ομηρική φράση «Αιδώς Αργείοι».

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε με δηκτικό τρόπο την ανάρτηση του Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου, γράφοντας την ομηρική φράση από την Ιλιάδα «Αιδώς Αργείοι». 

Ο Γιώργος Κύρτσος είχε γράψει πως η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κίνημα Αλλαγής.

 

Η ανάρτηση Κύρτσου που προκάλεσε αντιδράσεις

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ».

Aπό την πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά, γράφοντας: «Όλη της τη ζωή μαχόταν…, με αξιοπρέπεια, με εντιμότητα, με γενναιότητα. Μια γυναίκα πρότυπο, μάνα, πολιτικός, άνθρωπος. Στα παιδιά της μόνο, να πάρουν κουράγιο απ´το κουράγιο της. Είστε τυχεροί που την είχατε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ