Ελλαδα

Έκτακτες ανακοινώσεις Τσιόδρα για τους εμβολιασμούς στις 13:00

Από το Υπουργείο Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας
Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας © EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Σε ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα θα προβεί σήμερα, στις 13:00, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα θα προβεί σήμερα, στις 13:00, ο Σωτήρης Τσιόδρας. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Σωτήρης Τσιόδρας θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ελλάδα».

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο Υπουργείο Υγείας και θα μεταδοθούν live από την ΕΡΤ.

Ανησυχούν τα κρούσματα στους νέους

Ανησυχία προκαλούν οι επιδημιολογικοί δείκτες στις νεότερες ηλικίες, καθώς μέσα σε δύο μόλις μήνες τα κρούσματα στις ηλικίες έως 39 ετών έχουν υπερδιπλασιαστεί, ενώ η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για 3.739 νέα κρούσματα και 356 ασθενείς διασωληνωμένους κάνει τους επιστήμονες να ζητούν επίμονα από τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Ανησυχούμε όλοι γιατί ξέρουμε ότι η εμβολιαστική κάλυψη δεν είναι αυτή που επιθυμούμε. Όσο κρυώνει ο καιρός και μένουμε μέσα αυξάνονται τα κρούσματα», δήλωσε η Ιωάννα Παυλοπούλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, η οποία, μιλώντας στην ΕΡΤ, επισήμανε ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
 

 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ