Ελλαδα

Παγώνη: Θα χειροτερεύσει η κατάσταση από τον Δεκέμβριο

Τι είπε για τις παρελάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ερμού μία ημέρα πριν το δεύτερο lockdown
Η Ερμού μία ημέρα πριν το δεύτερο lockdown © EUROKINISSI

Θα χειροτερέψει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας από τον Δεκέμβριο σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη - Τι είπε για τις παρελάσεις.

Χειρότερη προβλέπει την κατάσταση της επιδημιολογικής εικόνας της Ελλάδας από τον προσεχή Δεκέμβριο η Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε για τα κρούσματα και τον εμβολιασμό τονίζοντας πως «ο καθένας πρέπει να σώσει τον εαυτό του, γιατί αν πάμε και στο Δεκέμβριο και αρχίσουν και οι γρίπες, να ξέρουν οι ανεμβολίαστοι ότι τις μονάδες δεν υπάρχει περίπτωση να τις αποφύγουν».

«Γρίπη και κορωνοϊός είναι 20 φορές παραπάνω επικίνδυνη για τους ανεμβολίαστους», σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «τα χειρουργεία έχουν μείνει πίσω, τα τακτικά πίσω. Θα έχουμε όλο τον χειμώνα και διάφορες ιώσεις και θα κυκλοφορούμε, αλλά πρέπει να κυκλοφορούμε με προσοχή».

Επιφυλάξεις για τις παρελάσεις

Επιφυλακτική εμφανίστηκε και ως προς τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Βόρεια Ελλάδα και προειδοποίησε ότι όταν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σημαίνει και αύξηση κρουσμάτων. «Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ιικό φορτίο», συμπλήρωσε και πρότεινε στις κόκκινες περιοχές «να γίνουν μόνο στρατιωτικές παρελάσεις και όχι οι μαθητικές. «Θα υπάρχει κάθε 2 μέτρα χωροφύλακας, που θα λέει “Εσύ εμβολιασμένος, εσύ ανεμβολίαστος”;» διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ