Ελλαδα

«Μυστήριο» με Food Blogger που ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο

Ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε, αλλά δεν άσκησε δίωξη σε κανέναν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυστήριο με την Food Blogger που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
Η food blogger /Φωτογραφία: Facebook/steffitzaferi

Σάλος από την ανάρτηση φωτογραφιών στις οποίες η food blogger Σταυρούλα Τζαφέρη φαίνεται χτυπημένη στο πρόσωπο. Μπέρδεμα με το τι τελικά συνέβη.

Αίσθηση στα social media και κύμα αντιδράσεων προκάλεσε με αναρτήσεις της η food blogger Σταυρούλα Τζαφέρη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπέστη κακοποίηση, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ούτε και να απαντήσει αρνητικά σε όσους, σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της, έκαναν λόγο για κακοποίησή της από κάποιον άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής όταν η Σταυρούλα Τζαφέρη, και όχι Στεφανία όπως αρχικά γράφτηκε, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Twitter. Σε αυτή είχε μώλωπες στο πρόσωπο αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

 

 

Ορισμένοι μάλιστα της προσέφεραν και νομική ή άλλη στήριξη, ως θύμα κακοποίησης από άνδρα, προκειμένου να κάνει τις σχετικές καταγγελίες στις Αρχές και να διωχθεί ο «υπαίτιος» για τα χτυπήματα της και τα σημάδια στο πρόσωπο. «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξέτασεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον» έγραψε στο Twitter. 

 

 

Πηγές ΕΛΑΣ στον ΑΝΤ1: δεν υπήρξε κακοποίηση από τρίτο πρόσωπο - Στο αρχείο η υπόθεση

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον ΑΝΤ1, σχετικά με την υπόθεση, ότι «μια από τις ακολούθους της στα social media κάλεσε στο 112 και ανέφερε ότι την βλέπει χτυπημένη. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της. Αρχικά η Στεφανία Τζαφέρη δεν ήθελε να τους ακολουθήσει, αλλά τελικά την έπεισαν και την πήγαν σε δύο νοσοκομεία».

«Παντού είπε ότι γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο και έπεσε» τονίζουν οι αστυνομικές πηγές, υπογραμμίζοντας πως «ούτε οι γείτονες ούτε οι γονείς της μιλούν για ξυλοδαρμό».

Συμπληρώνουν ότι «την εξέτασε ψυχολόγος και δεν “είδε” περιστατικό βίας, αντίθετα είπε ότι αντιμετωπίζει άλλους είδους ζήτημα (εξάρτησης) για το οποίο χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη» (σημ: όπως αναφέρει και η ίδια στην ανάρτηση της "ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου").

Οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι «μένει σε σπίτι με έναν Βρετανό, με τον οποίο όμως δεν είναι ζευγάρι και διαμένουν σε ξεχωριστά δωμάτια».

Τέλος, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε, αλλά δεν άσκησε δίωξη σε κανέναν και έτσι η υπόθεση τέθηκε ήδη στο αρχείο.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ