Ελλαδα

Lidl Ελλάς: Καινοτομίες και ανάπτυξη παρά τις δύσκολες εποχές

Πώς η βιώσιμη και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 801
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατάστημα της LIDL Ελλάς.
Κατάστημα της LIDL Ελλάς.

LIDL Ελλάς: Με παρουσία 22 χρόνων στη χώρα μας, αναπτύσσεται και υλοποιεί έναν τριετή σχεδιασμό ύψους 350 εκατ. ευρώ που προβλέπει 15 νέα καταστήματα

O δρόμος προς το καλύτερο αύριο, προϋποθέτει μέρισμα ποιότητας ζωής, ευημερίας και προοπτικής για την κοινωνία και τη χώρα, για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Πρόκειται για τη φιλοσοφία της Lidl Ελλάς, η οποία με παρουσία 22 χρόνων στη χώρα μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, παρά τις δύσκολες κατά καιρούς συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε συγκυρίας.

Μία από τις δυσκολότερες της σύγχρονης εποχής είναι ασφαλώς η πανδημία του νέου κορωνοϊού, διάστημα κατά το οποίο η Lidl Ελλάς όχι μόνο κατάφερε να ανταπεξέλθει, αλλά αποτέλεσε και πλαίσιο αναφοράς για την αγορά, προτάσσοντας πάντα την ασφάλεια εργαζομένων και πελατών.

Οι προσπάθειες και οι καλές πρακτικές λένε πως ανταμείβονται και αυτό συνέβη και στο παράδειγμα της Lidl Ελλάς: Η επιβεβαίωση των αξιών της βιώσιμης επιχειρηματικότητας με ήθος δημιούργησε απόθεμα προοπτικής για το μέλλον.

15 νέα καταστήματα και ένα ακόμα εφοδιαστικό κέντρο
 Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία και το brand προχωρά με αποφασιστικότητα και δυναμισμό στον μακρύ δρόμο προς την κανονικότητα, υλοποιώντας έναν τριετή σχεδιασμό ύψους 350 εκατ. ευρώ που προβλέπει 15 νέα καταστήματα και ένα ακόμα εφοδιαστικό κέντρο στην Αττική, για να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν από την επέκταση του δικτύου της. Ήδη μέσα στο έτος εγκαινιάστηκαν νέα καταστήματα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κερατσίνι και το Ίλιον, ενώ υπάρχουν επιπλέον ενεργά εργοτάξια σε Ιωάννινα, Θάσο και Λευκάδα.

Κατάστημα της LIDL Ελλάς.
Κατάστημα της LIDL Ελλάς.

Η εταιρεία, με άξονα την καινοτομία, την ποιότητα και την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της, παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία, επενδύει κεφάλαια και πόρους και επανασχεδιάζει διαρκώς τις διαδικασίες και τη στρατηγική της, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα για την ισχυροποίησή της στον κλάδο.

Προτεραιότητα η βιώσιμη και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα
Η Lidl Ελλάς όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσεται δεμένη γερά με την προοπτική της χώρας, στο εθνικό αλλά και το τοπικό επίπεδο και αφήνει με συνέπεια το θετικό της αποτύπωμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, τη βιώσιμη ανάπτυξη και το περιβάλλον, έχοντας ως προτεραιότητα την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα με ήθος, διαφάνεια και εξωστρέφεια.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει πρόσθετη αξία σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, συμμετέχοντας στα δρώμενα της κοινωνίας των πολιτών, βοηθάει το μέρος ώστε να δυναμώσει το σύνολο, βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και εγγυάται τη σταθερότητα μέσα από τις συνεργασίες της, πιστεύοντας ότι ο δρόμος προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους περνάει μέσα από τις αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ