Ελλαδα

Παπαθωμά για Πετράκο: Ο σύζυγός μου θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο

Γιατί πήγε στο κόμμα Τράγκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοφανία Παπαθωμά: τι είπε για τον Γρηγόρη Πετράκο
Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ © (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Η Θεοφανία Παπαθωμά υπερασπίστηκε τις απόψεις του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου κατά του εμβολιασμού.

Η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σχολίασε τις απόψεις που εκφράζει ο σύζυγος της τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος κατά του εμβολιασμού και την ενασχόληση του με την πολιτική.

«Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ», τόνισε η Θεοφανία Παπαθωμά σε πρωινή εκπομπή του Ant1. 

«Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο».

Και υπογράμμισε: «Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα».

Στη συνέχεια όμως, ανέφερε: «Τον πλησίασαν από πολλά κινήματα και θεώρησε ότι αυτό είναι το πιο αξιόπιστο και σωστό και σοβαρό (σ.σ. του Γιώργου Τράγκα). Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ