Ελλαδα

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο η δίκη

Είχε αθωωθεί σε πρώτο βαθμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηθοποιός που κατηγορείται για το βιασμό ταξιτζή
Ηθοποιός που κατηγορείται για το βιασμό ταξιτζή

Αναβλήθηκε για τις 6 Απριλίου 2022, η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε νεαρό οδηγό ταξί.

Για τις 6 Απριλίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του 30χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό 28χρονου οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018 στη Γεωπονική Σχολή. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αιτήματα που υπέβαλε και η πλευρά του ηθοποιού, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, αλλά και η πλευρά του οδηγού ταξί, που ήταν απών από το δικαστήριο.

Ο ηθοποιός έχει αθωωθεί σε πρώτο βαθμό με την ψήφο των τεσσάρων ενόρκων που αποδέχθηκαν την αθωωτική εισαγγελική πρόταση, καθώς οι τρεις τακτικοί δικαστές είχαν τη γνώμη πως πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από την εισαγγελέα Εφετών Αρετή Σκαφιδά, η οποία έκρινε πως το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά τα στοιχεία της υπόθεσης.

Σημειώνεται, ότι ο ηθοποιός παρέμεινε 15 μήνες προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση.

Τι λένε η μητέρα και η αδερφή του ηθοποιού που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

«Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για αυτόν. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία», είχε σημειώσει στο παρελθόν η μητέρα του.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του, προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδησή του καθαρή», πρόσθεσε η αδερφή του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ