Ελλαδα

Δολοφονία στη Φθιώτιδα: Τον σκότωσε με μπαλτά ενώ κοιμόταν

Συνελήφθη από την Αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Συνελήφθη στη Φθιώτιδα ο άνδρας που σκότωσε με μπαλτά τον συγκάτοικό του
Περιπολικό της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Συνελήφθη στη Φθιώτιδα ο άνδρας που σκότωσε με μπαλτά τον συγκάτοικό του © EUROKINISSI

Στη Φθιώτιδα ένας άνδρας δολοφονήθηκε στον ύπνο του με μπαλτά από τον συγκάτοικό του, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας με μπαλτά ενός άνδρα στη Φθιώτιδα. Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στον οικισμό Μόδι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Δημοσίευμα στο lamiareport.gr αναφέρει ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας συνέλαβαν έναν 37χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν, ο οποίος ήταν αυτός που σκότωσε με μπαλτά ομοεθνή του, την ώρα που το θύμα κοιμόταν.

Το έγκλημα στη Φθιώτιδα συνέβη λίγο πριν από τις 05.30. Ο 37χρονος χτύπησε με τον μπαλτά στο κεφάλι τον συγκάτοικό του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Είχε προηγηθεί ένα 24ωρο νωρίτερα καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές.

Βαριά τραυματισμένος ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, οπού τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 37χρονος που συνελήφθη στη Φθιώτιδα, έχει ομολογήσει τη δολοφονία στους αστυνομικούς. Υπέδειξε, μάλιστα, το σημείο που πέταξε τον μπαλτά. Αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ