Ελλαδα

Ανεμβολίαστος 20χρονος πέθανε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

Καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H είσοδος του νοσοκομείου Παπανικολάου
H είσοδος του νοσοκομείου Παπανικολάου ©EPA Pool

Ένας ανεμβολίαστος 20χρονος στη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Ένας νέος άνδρας 20 ετών, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από 8 ημέρες στην Εντατική. Ο νέος καθυστέρησε να προσέλθει στο νοσοκομείο Παπανικολάου της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαγνώστηκε θετικός στις αρχές Σεπτεμβρίου, στις 16 όμως του μηνός εμφάνισε επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Παπανικολάου. Δυστυχώς, παρουσίασε επιπλοκές και κατέληξε. 

Στον θάνατο του νεαρού αναφέρθηκε στη σημερινή ενημέρωση του Υπ. Υγείας και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Συγκεκριμένα, η κ. Γκάγκα έκανε λόγο για απώλεια ενός νεαρού στην Θεσσαλονίκη από κορωνοϊό, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στο γεγονός.

Παρ' όλα αυτά, η κ. Γκάγκα προέτρεψε τους πάντες να εμβολιαστούν, καθώς, όπως είπε, όπου υπάρχει υψηλή εμβολιαστική κάλυψη υπάρχουν λίγες νοσηλείες και μικρή ανάγκη για ΜΕΘ. Έφερε ως παράδειγμα την 4η ΥΠΕ, η οποία είναι στο «κόκκινο», λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή 225 ασθενείς νοσηλεύονται με covid-19 και 55 σε ΜΕΘ, και μόνο 2 είναι εμβολιασμένοι».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ