Ελλαδα

Επεισόδια στον Εύοσμο: 38 προσαγωγές από την Αστυνομία

Πρόκειται για άτομα που ανήκουν στην ομάδα που έφυγε νωρίτερα με πορεία από το ΕΠΑΛ Ευόσμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: 38 οι προσαχθέντες για τα επεισόδια στον Εύοσμο
Θεσσαλονίκη: 38 οι προσαχθέντες για τα επεισόδια στον Εύοσμο © GrTimes

Επεισόδια στον Εύοσμο: 38 προσαγωγές πραγματοποίησε η Αστυνομία μετά από την ένταση που επικράτησε σήμερα στο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Επεισόδια σημειώθηκαν και σήμερα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου με την Αστυνομία να προχωρά σε 38 συνολικά προσαγωγές ατόμων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για άτομα που ανήκουν στην ομάδα που έφυγε νωρίτερα με πορεία από το ΕΠΑΛ Ευόσμου έχουν προσαχθεί. Κατά τη διάρκεια της πορείας, πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, 100 με 120 άτομα απέκλεισαν αρχικά το δρόμο μπροστά από το σχολείο, το οποίο, όπως αναφέρεται, τελούσε υπό κατάληψη, και κινούμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, έριξαν εναντίον τους πέτρες και άλλα αντικείμενα. Κάποιοι εξ αυτών, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Προσαγωγές Αμπελόκηποι - GRTimes.gr

Να σημειωθεί πως έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου είχαν στήσει οδοφράγματα για δεύτερη ημέρα και εκτόξευαν κροτίδες και πέτρες εναντίον των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να καλύψουν την κινητοποίηση, αλλά και εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
 
Προσαγωγές Αμπελόκηποι - GRTimes.gr
 
Σωματικός έλεγχος και προσαγωγές ατόμων από την ΕΛΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ