Ελλαδα

Σεισμός Κρήτη: Τρομοκρατημένοι στους δρόμους οι κάτοικοι (video)

Τα πρώτα βίντεο μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΕΙΣΜΟΣ 5,8 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ / ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΕΛΙΟΥ
© EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Στους δρόμους βγήκαν από την ανησυχία και τον φόβο τους οι κάτοικοι του Ηρακλείου μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και τους μετασεισμούς που ακολούθησαν.

Τα πρώτα βίντεο από τις στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι του Ηρακλείου λίγο μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ηρεμήστε... κουνιούνται τα πάντα. Μπαμπά ηρέμησε...» ακούγεται να λέει μία κάτοικος της περιοχής σε live που μετέδωσε στο Facebook.

«Όσα χρόνια ζω δεν θυμάμαι τόσο δυνατό σεισμό», γράφει λίγο αργότερα στo Facebook. «Φώναξα να βγουν έξω οι γείτονες με φόβο έβγαιναν και τρομάρα και κλάματα... Φανταστείτε πόσο ήταν. Πρώτη φορά φοβήθηκα ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι».

 

 

 

 

 

 

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιώργος Γκιουλμιχάλης, κάτοικος Αρκαλοχωρίου, ανέφερε ότι κατέρρευσε τοίχος σε σούπερ μάρκετ και εγκλωβίστηκε ηλικιωμένη, πληροφορία που δεν έχει διασταυρωθεί μέχρι αυτή την ώρα.

«Πέσανε φωτιστικά και τζαμαρίες και στο Λύκειο όπου ήταν ο γιος μου», πρόσθεσε και ανέφερε ότι στα σχολεία έκαναν ασκήσεις ετοιμότητας γιατί επί 4 μήνες συνεχίζονταν οι δονήσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ