Ελλαδα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βασίλης Λεβέντης- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα και δεν έχει κάνει το εμβόλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης © EUROKINNISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η είδηση ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δίνει μάχη στην εντατική με τον κορωνοϊό, έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου, στις 17 Σεπτεμβρίου. Πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε χθες, και πήγε στον «Ευαγγελισμό». Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, δήλωσε στο Mega ότι δίνεται μάχη για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μάχη μεγάλη, μια κρίσιμη μάχη. Θεωρούμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι κρίσιμες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2.
Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ