Ελλαδα

Συντάξεις Oκτωβρίου: Τελευταία ημέρα πληρωμών

Ποιοι πληρώνονται σήμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντάξεις Αυγούστου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα | 30.07.2020
Ηλικιωμένος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές των συντάξεων - Ποιοι πληρώνονται σήμερα.

Σήμερα ολοκληρώνονται οι πληρωμές των συντάξεων με την καταβολή των κύριων και επικουρικών του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ. Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 16ης Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Οι πληρωμές που είχαν προηγηθεί:

- Στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, καταβλήθηκαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο AΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

- Στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, καταβλήθηκαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

- Στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, καταβλήθηκαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ