Ελλαδα

Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ η 2χρονη που ξέχασαν σε σχολικό

«Από προχθές δεν κοιμάται. Έχει υποστεί σοκ, το βλέπεις και σου έρχεται να δακρύσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολικό
Σχολικό © Eurokinissi

Σε κατάσταση σοκ είναι το 2χρονο κοριτσάκι που έμεινε κλειδωμένο για περίπου πέντε ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βούλα.

Το 2χρονο κοριτσάκι που παρέμεινε κλειδωμένο για περίπου τέσσερις ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

«Από προχθές δεν κοιμάται», είπε αρχικά και συμπλήρωσε ότι «έχει υποστεί σοκ, το βλέπεις και σου έρχεται να δακρύσεις. Είναι πολλά εκείνα που βιώνει η μικρή».

Ακολούθως, ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε πως «η νεαρή που άκουσε τη μικρή να κλαίει και ειδοποίησε τις Αρχές έχει καταθέσει στην αστυνομία, όπως και η μητέρα της 2χρονης, η οποία "άκουσε ξαφνικά" ότι ξέχασαν το παιδί της μέσα στο όχημα» και συνέχισε:

«Κατά σύμπτωση άκουσε μία κοπέλα το κλάμα του κοριτσιού από το σχολικό, που ήταν παρκαρισμένο στη Βούλα. Όταν πρόκειται για τα παιδιά, η στάση μας είναι αμείλικτη και θα είναι αμείλικτη. Όταν ο νόμος έχει επιφορτίσει ορισμένους να είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά μας, εκεί δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ