1821 Digital Gallery

Υπόθεση Παντελίδη: Μηνύσεις σε μάρτυρες από Αρναούτη - Κυριάκου

Παντελής Παντελίδης
Παντελής Παντελίδης © EUROKINNISSI
«Ο οδηγός ήταν ο Παντελίδης», επιμένουν σε υπομνήματα που κατέθεσαν οι δυο κοπέλες
  • A-
  • A+
0
Με μηνύσεις απαντούν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη σε βάρος μαρτύρων, που φέρονται να εισέφεραν νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη.

Με μηνύσεις σε βάρος μαρτύρων, που φέρονται να εισέφεραν νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, απαντούν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη μέσω των δικηγόρων τους, Χρήστου Ασπρου και Ιωάννη Κωλέττη, κατέθεσαν σήμερα το πρωί τα υπομνήματά τους στην Πταισματοδίκη και στη συνέχεια η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να τη μελετήσει και να αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει. Αν δηλαδή η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο.

Οι δικηγόροι των δυο κοριτσιών, Χρήστος Άσπρος Ιωάννης Κωλέττης, αναφέρουν πως οι ισχυρισμοί του συγκεκριμένου μάρτυρα δεν επιβεβαιώθηκαν «από καμία άλλη νομότυπη κατάθεση» και επισημαίνουν πως ήδη έχει κατατεθεί σε βάρος του συγκεκριμένου μάρτυρα μήνυση από τα δυο κορίτσια.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του  

Σχετικα
Γαλλικά καλλιστεία και η μήνυση από φεμινίστριες
Γαλλικά καλλιστεία και η μήνυση από φεμινίστριες

Ως πληρεξούσιοι δικηγόροι των κ.κ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, είμαστε υποχρεωμένοι να εκδώσουμε το παρόν δελτίο τύπου λόγω της νέας δημοσιότητας που έλαβε τις τελευταίες ημέρες, το τροχαίο ατύχημα της 18/2/2016, με την έκδοση δελτίου τύπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο των εγκαλούντων, την εμφάνιση σε τηλεοπτικές εκπομπές  του ιδίου και την εν γένει δημοσιοποίηση του Θέματος  με άρθρα και σχόλια στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.

Είναι γνωστό, ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και εν συνεχεία η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, είχε απορρίψει την έγκληση των μηνυτών μας εναντίον μας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ΚΚ Εισαγγελείς, αξιολογώντας όλο το αποδεικτό υλικό της δικογραφίας, συμπεριλαμβανομένου και όλου του αποδεικτικού υλικού που είχαν εισφέρει οι μηνυτές μας, μεταξύ των οποίων και οι ιδιωτικές γνωμοδοτήσεις όλων των τεχνικών συμβούλων τους, συμπεριλαμβανομένου και της έκθεσης αξιολόγησης γενετικού υλικού του Κ. ΦΙΤΣΙΑΛΟΥ. Συνεπώς η αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ, τάχα νέων στοιχείων για DNA κλπ ΔΕΝ είναι νέα στοιχεία .

Οι εγκαλούντες, κατόπιν αιτήσεώς τους, προσκόμισαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ένορκη βεβαίωση σε συμβολαιογράφο, μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τοποθέτησε, μεταξύ των άλλων, τον θανόντα στην θέση του συνοδηγού και ότι δήθεν οδήγησε η κ. ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.  Κατόπιν τούτου, ο Κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ήταν υποχρεωμένος να εξετάσει το νέο αυτό, εισφερθέν μετά από σχεδόν 5 έτη, αποδεικτικό στοιχείο, να διατάξει προκαταρκτική εξέταση και να καλέσει τις εντολείς μας για παροχή εξηγήσεων, οι οποίες κατατέθησαν στις 16/12/2020.

Σχετικα
Ερώτηση Μπουτσικάκη στη Βουλή για τις μηνύσεις Παναγιώτη Δημητρά
Ερώτηση Μπουτσικάκη στη Βουλή για τις μηνύσεις Παναγιώτη Δημητρά

Ο ως άνω μάρτυρας, ΔΕΝ επιβεβαιώθηκε από καμία άλλη νομότυπη κατάθεση και μηνύθηκε από τις εντολείς μας, όπως μηνύθηκε και έτερος μάρτυρας, ο οποίος ανασκεύασε την πρόσφατη, από 3/12/2020, ένορκη κατάθεσή του στην Πταισματοδίκη Αθηνών, με την σύνταξη υπεύθυνης δήλωσης, την οποία εγχείρισε στην Κ. Πταισματοδίκη, ο πληρεξούσιος Δικηγόρος των εγκαλούντων, μία μόλις ημέρα πριν την ορισθείσα αρχική ημερομηνία κατάθεσης των εγγράφων εξηγήσεών μας. Και ο ως άνω μάρτυρας μηνύθηκε.

Η δικογραφία διαβιβάζεται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προς περαιτέρω επεξεργασία.

Τόσο εμείς, όσο και οι εντολείς μας δεν επιθυμούμε την εμφάνιση μας, επί του παρόντος, στα Μ.Μ.Ε., ούτε να διεξάγουμε τηλεοπτικές δίκες, μεσούσης της προκαταρκτικής εξέτασης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5