1821 Digital Gallery
Υπεύθυνα για την κοινωνία
ΤΕΥΧΟΣ 699

Υπεύθυνα για την κοινωνία

Αποστολή της Johnson & Johnson είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, να είναι υγιείς και να απολαμβάνουν τη ζωή τους
Το έργο της Johnson & Johnson με τα Παιδικά Χωριά SOS

Σε σπουδαίες δράσεις για την κοινωνία προχωρά διαχρονικά ο Όμιλος Johnson & Johnson, στηρίζοντας με συνέπεια τους ανθρώπους που «έχουν στην καρδιά και στο μυαλό τους» τη φροντίδα των άλλων. Τους γονείς, τους επαγγελματίες υγείας, τους κοινωνικούς λειτουργούς και όλους εκείνους που φροντίζουν καθημερινά αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η Johnson & Johnson, εδικά για τη φροντίδα των παιδιών, ενώνει τις δυνάμεις της με τα Παιδικά Χωριά SOS, με σκοπό τη στήριξη των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή φροντίδας.

Η οικογένεια της Johnson & Johnson στηρίζει υπεύθυνα την υγεία στην Ελλάδα για περισσότερο από 45 χρόνια. Με οδηγό την επιστήμη και την έρευνα, αναπτύσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Αποστολή της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, να είναι υγιείς και να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Πρόγραμμα σε δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη σημασία της πρόληψης, ειδικά στα πρώτα στάδια της ηλικίας των παιδιών, πραγματοποιείται εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τον εντοπισμό, τη διαχείριση και την πρόληψη ψυχοσυναισθηματικών και κοινωνικών διαταραχών των παιδιών. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους δημοτικούς φορείς, το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε βρέφη/νήπια ηλικίας από 6 μηνών ως 5 ετών, στους γονείς τους και στους βρεφονηπιοκόμους.

Σχετικα
Πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε;
Πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε;

Πρόγραμμα για το προσωπικό των Παιδικών Χωριών SOS
Έχοντας στην ευθύνη τους την ανατροφή των παιδιών, είναι εξαιρετικά σημαντικό για το προσωπικό φροντίδας των Παιδικών Χωρίων SOS να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει και να διαχειρίζεται αναπτυξιακές δυσκολίες, ψυχολογικές και άλλες διαταραχές. Γι’ αυτό το λόγο, η Johnson & Johnson στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν καθημερινή επαφή με τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται υπό την προστασία των Παιδικών Χωριών SOS.

Εθελοντισμός για τον Ξενώνα Βρεφών SOS
Ο Ξενώνας Βρεφών SOS μεριμνά για τη φροντίδα και τη θεραπεία κακοποιημένων και παραμελημένων βρεφών και νηπίων, ηλικίας 0-5 ετών. Οι εργαζόμενοι της Johnson & Johnson, ευαισθητοποιημένοι από το έργο του Ξενώνα Βρεφών SOS, έχουν αναλάβει εδώ και χρόνια το ρόλο των «νονών», προσφέροντας δώρα όλο το χρόνο για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Σχετικα
Η Αττική Οδός ανταποδίδει στην κοινωνία
Η Αττική Οδός ανταποδίδει στην κοινωνία

Οι εταιρείες του Ομίλου Johnson & Johnson Janssen, ο Φαρμακευτικός κλάδος
Απόλυτα προσανατολισμένος στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Εστιάζει σε έξι θεραπευτικές κατηγορίες που παρουσιάζουν ανεκπλήρωτες ανάγκες: ογκολογία-αιματολογία, ανοσολογία, νευροεπιστήμη, λοιμώδη νοσήματα, καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολικά νοσήματα, καθώς επίσης και πνευμονική αρτηριακή υπέρταση.

Medical Devices, o Ιατρικός κλάδος
Προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά ιατρικών προϊόντων και πρωτοπορεί παρέχοντας καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές σε όλες τις χειρουργικές ειδικότητες, όπως χειρουργικά ράμματα, λαπαροσκοπικά/συρραπτικά εργαλεία, ορθοπεδικά υλικά, προϊόντα ηλεκτροφυσιολογίας, προϊόντα αποστείρωσης, προϊόντα αυτομέτρησης σακχάρου και φακούς επαφής για οπτική διόρθωση. 

Consumer, o Kαταναλωτικός κλάδος
Aναπτύσσει επώνυμα προϊόντα για τη φροντίδα της υγείας, τη βρεφική φροντίδα, την προσωπική φροντίδα, τη στοματική υγιεινή, καθώς και προϊόντα ομορφιάς.

Το Εργοστάσιο Παραγωγής
Λειτουργεί από το 1975 στη Μάνδρα Αττικής και παράγει καταναλωτικά προϊόντα. Με 97% εξαγωγική δραστηριότητα διαθέτει εξαιρετική δυναμική σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5