1821 Digital Gallery
Επίθεση Καραμέρου σε Πατούλη: «Είσαι μπιζιμπόντης»

Επίθεση Καραμέρου σε Πατούλη: «Είσαι μπιζιμπόντης»

Απάντησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου: «Ντροπιάζεις την Αυτοδιοίκηση»
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έντονος ήταν ο καβγάς μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του  Αντιπεριφερειάρχη Αττικής,  Γ. Καραμέρου.

Σε δήλωση του ο κ. Καραμέρος χαρακτήρισε «μπιζιμπόντη» τον κ. Πατούλη και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τον αποκάλεσε «ντροπή» της Αυτοδιοίκησης.

Η δήλωση του Γ. Καραμέρου: «Αποτελεί όνειδος για την αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη. Οι δηλητηριώδεις ανακοινώσεις του είναι για να καλύπτουν την ολιγωρία του και την πραγματική του δράση. Ας συνεχίζει να βγάζει selfies στην Αυστραλία πριν λίγες μέρες (φωτο) και στη Σαγκάη σήμερα, όπου κάνει διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων προωθώντας δήθεν τον ιατρικό τουρισμό. Και ενώ οι περισσότεροι τον βλέπουν να ποζάρει στο facebook, σε ένα διαρκές προσωπικό world party χειμώνα καλοκαίρι, οι πιο παρατηρητικοί ας ρίξουν μια ματιά στις αναρτήσεις της Διαύγειας του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και της ΚΕΔΕ για να δουν το λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ

Σχετικα
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία σε Αττική την Παρασκευή
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία σε Αττική την Παρασκευή

«Η υβριστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος, σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, αποδεικνύει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο διορισμένος από την κα Δούρου «φιλιππινέζος» της, εξαιτίας της αδυναμίας του να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα του καταλογίζονται για ανυπαρξία έργου, όσον αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Αμαρουσίου.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι προφανές ότι έχει επιλέξει το λάθος δρόμο για να καλύψει την ανεπάρκειά της, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Η κα Δούρου μηνύει τον εαυτό της για την τραγωδία της Μάντρας και ο κ. Καραμέρος επιλέγει το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη.

Όση λάσπη όμως κι αν πετάξει στον ανεμιστήρα, δεν θα αποφύγει την αλήθεια.

Σχετικα
28η Οκτωβρίου: Πού δεν γίνονται παρελάσεις φέτος (βίντεο)
28η Οκτωβρίου: Πού δεν γίνονται παρελάσεις φέτος (βίντεο)

Η αλήθεια είναι ότι :

Πρώτον, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης  συμμετέχει στη Σαγκάη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής αυτοδιοίκησης, στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου UCLG, στη Σύνοδο
Κορυφής των Τοπικών και Περιφερειακών Ηγετών. Δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, όπως ψευδώς αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραμέρος, αλλά για μια επίσημη και ουσιαστική εξωστρεφή δράση. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν
συναντήσεις και συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω συνεργασίας της ΚΕΔΕ με αυτοδιοικητικούς φορείς της Κίνας και κυρίως η προοπτική αδελφοποίησης ελληνικών πόλεων με πόλεις της Κίνας, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και
βέλτιστων πρακτικών, μεταξύ των δύο χωρών. 

Παράλληλα στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν και οι συνέργειες που μπορούν να δρομολογηθούν από κοινού,
σε τομείς όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Ειδικότερα με αφορμή τη διοργάνωση της παγκόσμιας έκθεσης εισαγωγών πολιτισμού που θα γίνει στη Σαγκάη το Νοέμβριο του 2018, εξετάστηκε η δυνατότητα συμμετοχής της Ελλάδας για την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, σε μία μεγάλη και σημαντική αγορά.   

Δεύτερον, το πρόσφατο ταξίδι στην Αυστραλία αλλά και στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για την προώθηση του ελληνικού ιατρικού τουρισμού. Η πρωτοβουλία αυτή δεν επιβαρύνει τους φορολογούμενους, αλλά τους ιδιώτες χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Δεν περιμένουμε βέβαια από έναν δοτό, κρατικοδίαιτο αντιπεριφερειάρχη να αντιληφθεί την αξία της προώθησης του ιατρικού τουρισμού, που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και η ανάπτυξή του μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του ΑΕΠ και τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. 

Δυστυχώς από τη μια έχουμε στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής μια Διοίκηση που δεν θέλει επενδύσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Ελληνικού. Κι από την άλλη έχουμε την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, την ΚΕΔΕ και Δημάρχους, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να έρθουν επενδύσεις στη χώρα μας για να μπορέσουμε να
κρατήσουμε στην Πατρίδα τους νέους μας. 

Τέλος, καλούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Καραμέρο να ασχοληθεί επιτέλους με τις αρμοδιότητές του, για να δικαιολογήσει το μισθό που παίρνει από τον κρατικό κορβανά κι ας βάλει για λίγο έστω στην άκρη τη φιλοδοξία του να
είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι, γιατί στην πόλη αυτή αξίζει κάτι καλύτερο.

Να πάψει να περιφέρεται και να φωτογραφίζεται με καναρινί γιλέκα σε ρέματα που καθαρίζουν άλλοι κι όχι ο ίδιος, καθώς και σε διαβάσεις που οι διαγραμμίσεις σβήνουν μετά από 3-4 μέρες. Και να απαντήσει πειστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, στην οποία αναδεικνύεται η ασυνέπειά του όσον αφορά τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.

Ο κ. Καραμέρος θα μάθει πως όση λάσπη κι αν πετάξει, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει».

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5