1821 Digital Gallery
Μια ολόκληρη τάξη κατήγγειλε τον δάσκαλο για παιδεραστία

Μια ολόκληρη τάξη κατήγγειλε τον δάσκαλο για παιδεραστία

«Μαμά, ο κύριος με φίλησε στο στόμα» αναφέρει μαρτυρία 8χρονης μαθήτριας

Περισσότερες από 25 καταγγελίες έχει δεχθεί η αστυνομία για 57χρονο δάσκαλο στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν γονείς οι οποίοι είχαν δει αλλαγή στη συμπεριφορά της 8χρονης κόρης τους στην οποία έκανε ιδιαίτερα ο εν λόγω εκπαιδευτικός. Από κάποιες συζητήσεις που έκαναν με το κοριτσάκι οδηγήθηκαν στην απόφαση να «παγιδεύσουν» με κάμερα το δωμάτιο όπου γινόταν το ιδιαίτερο μάθημα και να δουν τι συμβαίνει. Το βιντεοσκοπημένο υλικό τους οδήγησε στην πόρτα της Αστυνομίας όπου κατήγγειλαν τον 57χρονο ο οποίος και συνελήφθη.

Με πίεζε να κάνει στα παιδιά μου ιδιαίτερα στο δωμάτιό τους

Την καταγγελία στο Α.Τ. έκανε η μητέρα τριών παιδιών, δύο αγοριών και μιας κόρης, Μαρία Τσαγκαράκη. Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό site hxonews.gr δήλωσε: «Ήταν δάσκαλος των παιδιών μου. Το καταλαβαίνετε; Πήγαινα συχνά στο σχολείο προκειμένου να ενημερώνομαι για τις επιδόσεις των παιδιών μου. Μου έλεγε ότι τα 8χρονα ήταν αδύναμα και χρειάζονταν βοήθεια. Προσφέρθηκε μάλιστα να τα βοηθήσει, να έρθει στο σπίτι μου και αφιλοκερδώς να τους κάνει μαθήματα στο σπίτι μου, στο δωμάτιο τους. Με πίεζε, με καταπίεζε προκειμένου να το δεχτώ. Είχε βάλει στο μάτι τα μικρά μου».

Σχετικα
Έρευνα εκθέτει τον Πάπα Βενέδικτο για τους παιδεραστές ιερείς
Έρευνα εκθέτει τον Πάπα Βενέδικτο για τους παιδεραστές ιερείς

Και προσθέτει: «Να φανταστείτε ότι ένιωθα άσχημα εγώ για αυτή του την... προσφορά. Ένιωθα υποχρεωμένη. Επέμενα να τον πληρώσω και στο τέλος συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ μηνιαίως».

Όταν ερχόταν έκλεινε τα παντζούρια του δωματίου των παιδιών μου

«Ο δάσκαλος ερχόταν τις καθορισμένες ημέρες στο σπίτι μου, στο δωμάτιο των παιδιών μου για να κάνει μάθημα. Έκλεινε τα παντζούρια του δωματίου τους και έβγαζε τον υπολογιστή τους από την πρίζα. Άρχισα να προβληματίζομαι για αυτή τη συμπεριφορά, αλλά ο κύριος αυτός δεν άκουγε κουβέντα, μάλιστα έλεγε ότι καλύτερο μάθημα γινόταν όταν λείπαμε από το σπίτι. Το αγόρι μου δεν τον ήθελε καθόλου, μόλις έφτανε στο σπίτι ο δάσκαλος κρυβόταν και δεν ήθελε να κάνει μάθημα. Είχε γράψει στο τετράδιο του "ο δάσκαλος είναι κακός, δεν θέλω να πάω στο σχολείο"» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Σχετικα
Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο και τον βρήκαν περαστικοί
Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο και τον βρήκαν περαστικοί

«Για αυτά του τα γραπτά ο μικρός τιμωρήθηκε και σε εμένα ο δάσκαλος δήλωσε ότι το παιδί μου είναι αγενές» συνεχίζει η μητέρα των παιδιών.

Προσπάθησε να βάλει το παιδί μου να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα

Η μαρτυρία της γίνεται ακόμα πιο συγκλονιστική, όταν φτάνει στην περιγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στη σύλληψη του δασκάλου:

«Το κορίτσι μου σε άσχετη στιγμή μου είπε “μαμά, ο κύριος με φίλησε στο στόμα”. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Το παιδί μου άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του και σιγά-σιγά δεν μίλαγε, είχε παράξενη συμπεριφορά. Τότε ήταν που ζήτησα βοήθεια από μια έμπιστη φίλη προκειμένου το παιδί μου να μιλήσει, σε εμένα δεν έλεγε κουβέντα. Το 8χρονο εκμυστηρεύτηκε στην φίλη μου το μαρτύριο του.

»Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί».

Η ίδια αναφέρει πως το σοκ ήταν μεγαλύτερο όταν είδε τις πράξεις του on camera.

«Το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά» αναφέρει για το γεγονός ότι πρόλαβε να καταγγείλει τον δάσκαλο για τον οποίο σύμφωνα με το cretalive.gr, έχουν γίνει περισσότερες από 25 καταγγελίες.

Εν τω μεταξύ, ο δάσκαλος ο οποίος και ο ίδιος μίλησε για 25 περιπτώσεις, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5