Η εξέλιξη του κυκλαδίτικου νησιού από τον ξυλόφουρνο στο σήμερα
Θεματα
Η Πάρος «από μέσα» στο καινούργιο βιβλίο του Γιώργου Πίττα
Η εξέλιξη του κυκλαδίτικου νησιού από τον ξυλόφουρνο στο σήμερα
Τα Podcast Πανικοβάλ με τον Γιάννη Νένε: Μια συνομιλία με τον Γιώργο Πίττα για την ελληνική κουζίνα
Τον συναντήσαμε στο Yolenis Gastronomy Center, στην πρώτη δημόσια παρουσίαση του project Gastronomy & Wine Tourism
Ήρθε η στιγμή για την ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου και στο καινούργιο του βιβλίο προτείνει λύσεις και περνάει στη δράση.
O Γιώργος Πίττας, ο άνθρωπος πίσω από τον Greek Gastronomy Guide μιλάει στην Athens Voice